Indiscutible. Un video pedagògic promogut per la Fundació Vicki Bernadet i la Fundació Pere Mitjans

Com s'ha fet inDiscutible?

Durant un any, 12 persones amb discapacitat física i intel·lectual, 6 familiars directes d'usuaris de la Fundació Pere Mitjans, i 8 professionals del sector (Fundació Vicki Bernadet i Fundació Pere Mitjans) ens hem reunit durant tres hores setmanals per tal de reflexionar, a partir de testimonis directes dels participants, sobre els aspectes que afecten a la sexualitat de les persones amb discapacitat.

A partir d'aquestes sessions de treball, hem redactat uns guions que reflecteixen part de les problemàtiques sorgides, i que posteriorment han estat interpretats pels propis participants en forma d'escenes de ficció.

Tot el procés ha estat desenvolupat seguint la metodologia d'Aprenentatge Servei, la qual combina de manera simultània processos d'aprenentatge i servei a la comunitat.

Passos: Jornades de reflexió conjunta - Elaboració de guions teatralitzats - Representació dels guions.

 

Tot seguit, podeu veure algunes imatges que il·lustren el procés de treball.

Rodatge escena 1 Espais d'intimitat i persones de confiança Primeres lectures dels guions. Grup de Treball en un pis de la Fundació Pere Mitjans
Rodatge escena 2 Espais d'intimitat i persones de confiança Rodatge escena 2 Abús sexual. Creure a les persones afectades
Rodatge escena 2 Abús sexual. Creure a les persones afectades Entrevistes finals als participants
Equip de direcció. Entrevistes finals als participants Entrevistes finals als participants
Logos de les entitats que han fet possible aquest documental Web de la Fundació Vicki Bernadet. S'obrirà una nova pestanya en el navegador. Web de la Fundació Pere Mitjans. S'obrirà una nova pestanya en el navegador. Web de Crearsa. S'obrirà una nueva pestanya en el navegador.